Massasjestoler

Sonai Norge retter seg mot både privatpersoner, bedrifter og offentlig. Flere norske bedrifter oppdager verdien av forebygging med massasjestol, og markedet for massasjestoler begynner å blomstre. Sonai massasjestol har fått mye skryt for god kvalitet og høy funksjonalitet til en rimelig pris. Grunnprinsippene for massasje er å forsterke kroppens eget immunforsvar gjennom å ta bort stress og øke blodsirkulasjonen. Det handler også om trivsel og velvære, massasje er både avslappende og hjelper ansatte med å stresse ned i jobben. De viktigste elementene i reduksjonen av sykefraværet er bidrag fra massasjestoler til å forebygge og redusere belastningsskader. I en stillesittende jobbhverdag, med mye statiske og monotone bevegelser, er det stadig flere som får belastingsskader. Slike skader er en av de største årsakene til sykefravær. Det er et faktum at syke medarbeidere er dyrt både for samfunnet og for bedriftene. SINTEF-undersøkelse viser at gjennomsnittlige kostnader ved sykefravær er om lag 1900 kroner per dag. Sonai Massasjestol – Massasjestoler med høy funksjonalitet og kvalitet Vi tilbyr også leasing til bedrifter, ta gjerne kontakt for nærmere avtale.

Massasjestol Sonai Deluxe Zero Gravity 3D

Dette er vår toppmodell, og har kommet i en ny utgave med 3D mekanisme. Ønsker du deg det aller beste innen massasjestoler, er dette stolen for deg! Som siste generasjon massasjestol, har den de aller beste funksjonene fra tidligere massasjestoler, kombinert med stilig design og ny funksjon.

bilde av sonai deluxe

Sonai Zero Gravity 3D

En av våre bestselgere. Dette er en tidligere toppmodell med det meste av avanserte funksjoner. Her får du mye for pengene! Massasjestoler med ny L-shape teknologi, 3D funksjon, varme, rullende fotmassasje med mer.
bilde av sonai 3D

Sonai Zero Gravity

Sonai massasjestol gir mye massasje for pengene. Dette er stolen som gir mest for pengene. Du får massasje over hele ryggen og sete med ny L-shap teknologi. Denne modellen har også Zero Gravity funksjon, der massasjestol stilles inn i en behagelig stilling, og kroppens vekt fordeles jevnt over hele massasjestolen. Sonai Zero Gravity har også avansert lufttrykk massasje for skulder, rygg, armer og ben.
bilde av sonai zero gravity