Personvern og cookies

PERSONVERN

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Sonai Norge samler inn og bruker personopplysninger.

Sonai Norge, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.massasjestol.net.
Daglig leder har ansvaret for Sonai Norge’s behandlinger av personopplysninger på massasjestol.net med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

WordPress / Woocommerce er en kjent nettsideløsning på det skandinaviske markedet, og systemet håndterer innholdspublisering på nettsiden i tillegg til nettbutikken og mottak av ordre. Personopplysninger som er nødvendig i forbindelse med bestilling av varer lagres. WordPress løsningen er installert på egen webserver.

WEBANALYSE OG COOKIES

Statistikk og analyse
Massasjestol.net bruker vanlige Internett-teknologier som Google Analytics for å samle anonyme opplysninger om brukerne av nettsiden. Dette slik at vi kan videreutvikle siden for best mulig funksjonalitet og tjenester.
Sonai Norge knytter ikke opplysningen om IP-adresse direkte til deg som bruker. Opplysningen anonymiseres og brukes ikke til annet enn analyseformål.

Cookies

Massasjestol.net benytter cookies. Cookies er små informasjonkapsler (tekstfiler) som nettsiden spør nettleseren din om å lagre på datamaskinen eller den mobile enheten. Massasjestol.net kan blant annet huske handlingene eller preferansene dine over tid. Massasjestol.net bruker følgende cookies:
– Google Analytics
– Cookies for annonsessystemer med og uten remarketing